Call for papers VSR conferentie 10-11 januari

 

Voor de VSR conferentie op Schiermonnikoog komende winter nodigt de organisatie u   van harte uit een bijdrage te leveren aan de jaarvergadering. Stuur graag een abstract voor een workshop, paper, posterpresentatie of een andere activiteit, vóór 1 september a.s. naar Marijke Malsch: mmalsch@nscr.nl. Het  thema is ‘ shifting powers’ mee informatie daarover vindt u in de bijlage.

Nadere informatie over het programma volgt.

Vriendelijke groeten,

Marijke Malsch (NSCR/VU) en Bart van Klink (VU)

 

You are cordially invited to participate in the VSR annual meeting coming winter on Schiermonnikoog. Please send your abstract for a workshop, paper, poster presentation, or some other activity, before the 1st of September to Marijke Malsch: mmalsch@nscr.nl. The theme of the conference is   ‘shifting powers’. More information as to the theme of the conference may be found in the attachment.

More information will follow in due time.

Best wishes,

Marijke Malsch (NSCR/VU) and Bart van Klink (VU)

 

VSR Conference Shifting Powers – 2019 Schiermonnikoog –

 

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: