NVC Congres 2017

Op 15 eOverzicht NVC congres programma 2017n 16 juni zal de Nederlandse Vereniging voor Criminologie haar jaarlijkse congres houden in de Rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden, het Kamerlingh Onnes Gebouw. Dit jaar is het thema ‘Criminologie en de Praktijk’. We hopen via dit congres wetenschap en praktijk nader tot elkaar te brengen. Dit zullen we doen middels presentaties en roundtable discussies waarbij wetenschappers, professionals uit de praktijk en beleidsmedewerkers met elkaar in debat gaan. Daarnaast zullen 8 toonaangevende professionals en wetenschappers tijdens twee plenaire sessies een blik werpen op de volgende velden: de opsporing, het gevangeniswezen, de forensische jeugdzorg en de reclassering. Voor meer informatie over dit congres zie https://criminologie.nl/nvc-congres/congres-2017/. In de bijlage kunt u het programma vinden.

U kunt zich nog tot 2 juni inschrijven voor dit congres via de website van het congresbureau Keynote (https://keynote.nl/nvc/2017/). De kosten voor het congres bedragen 160 euro. De prijs is inclusief lunches, drankjes, borrels en buffet na de eerste congresdag.

We hopen u te zien op 15 en 16 juni.

Met vriendelijke groet,

Het NVC-bestuur

Advertenties
%d bloggers liken dit: