Seminar ’De opleiding van juristen in Nederland: een T-shaped lawyer met civiel effect?’ (Seminar)

Datum: vrijdag 2 juni 2017

Tijd: 14:00 tot 17:30

Locatie: CPO-zaal, Grotius-gebouw, Radboud Universiteit Nijmegen

Spreker: diverse sprekers, o.a. Bald de Vries, Danielle Boks, Joseph Fleuren, Dario Dzananovic

Beschrijving:

Ter gelegenheid van het afscheid van Miek Laemers van de rechtenfaculteit wordt op 2 juni het seminar ’De opleiding van juristen in Nederland: een T-shaped lawyer met civiel effect?’ gehouden. De T-shaped lawyer is een veelgebruikte metafoor in de discussie over de opleiding van juristen, die uitdrukt dat juristen niet alleen kennis van het recht dienen te hebben, maar ook over andere kennis en vaardigheden moeten beschikken. Tijdens het seminar zetten we deze discussie voort met verschillende sprekers van binnen en buiten de faculteit.

Aanmelden bij M.HoctinBoes@jur.ru.nl

Seminar ter gelegenheid van het afscheid van Miek Laemers 2 juni 2017

Advertenties
%d bloggers liken dit: