16 juni Literair-Juridisch Café over De stilte van Thé van Marie de Meister

Literair-Juridisch Café over De stilte van Thé van Marie de Meister

 

Marie de Meister is het pseudoniem van Rikki Holtmaat, hoogleraar internationaal non-discriminatierecht in Leiden. Kan literatuur ons iets leren over lastige juridische kwesties? Tijdens het literair-juridisch café interviewt Prof. Jeanne Gaakeer (EU, Rotterdam) Holtmaats collega’s prof. Tineke Cleiren (strafrecht), Prof. Alex-Geert Castermans (burgerlijk recht) en dr. Machteld Vonk (jeugdrecht) over de juridisch interessante thema’s in De Stilte van Thé. Jeanne Gaakeer is een van de voortrekkers van de recht-en-literatuur beweging in Nederland. Marie de Meister zal enkele passages uit haar roman voorlezen. Na afloop is er gelegenheid het boek te laten signeren.

Plaats: Juridisch Café – Global Lounge, KOG, Steenschuur 25 Leiden

Tijd: 16 juni 2016, 16.00-18.00

Zie voor meer informatie: Persbericht juridisch cafe 16 juni 2016_corr

Advertenties
%d bloggers liken dit: