9 maart 2016 | Symposium Beslissen in Grensgebieden: Het Mobiel Toezicht Veiligheid

9 maart 2016 | Symposium Beslissen in Grensgebieden: Het Mobiel Toezicht Veiligheid
Hierbij willen we u graag uitnodigen voor het symposium “Beslissen in Grensgebieden: Het Mobiel Toezicht Veiligheid” op 9 maart 2016 aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid te Leiden. Deze dag wordt georganiseerd door de Koninklijke Marechaussee (KMar) en de Universiteit Leiden. Op deze dag, die zal worden geopend door de Commandant van de Koninklijke Marechaussee, worden de resultaten van het onderzoek naar Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) zoals uitgevoerd door drie Leidse onderzoekers gepresenteerd en zijn er verschillende interessante workshops.
Zie de website voor meer informatie:
Met vriendelijke groet,

Maartje van der Woude & Raymond Cox

Advertenties
%d bloggers liken dit: