27 oktober KU Leuven: seminar over legal consciousness and legal alienation

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen op een seminarie met collega Marc Hertogh (Uni Groningen) op dinsdag 27 oktober van 12-14 in de kleine vergaderzaal van de Rechtsfaculteit, KU Leuven (aanpalend aan de hoofdingang via de Tiensestraat 41, Leuven). Zoals u in bijlage kan lezen, handelt het seminarie over ‘Wij hebben het genoegen u uit te nodigen op een seminarie met collega Marc Hertogh (Uni Groningen) op dinsdag 27 oktober van 12-14 in de kleine vergaderzaal van de Rechtsfaculteit, KU Leuven (aanpalend aan de hoofdingang via de Tiensestraat 41, Leuven). Zoals u in bijlage kan lezen, handelt het seminarie over ‘legal consciousness and legal alienation’.

Het seminarie is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt en dus is aanmelding verplicht bij Sonja.Wellens@law.kuleuven.be. Broodjes en drank zijn voorzien. Meer info in dit document: Hertogh_lecture and seminar_261015

 

In de hoop u te mogen verwelkomen, groeten wij u van harte,

Stephan Parmentier en Bernard Hubeau (mede-organisatoren)

Advertenties
%d bloggers liken dit: