Promovendi bijeenkomst 24 oktober

Bericht van Sandra Taal voor promovendi:

Op vrijdag 24 oktober a.s. houdt prof. mr. N.J.H. (Nick) Huls zijn afscheidsrede aan de Erasmus School of Law in Rotterdam. Voorafgaand aan de afscheidsrede zal het symposium ‘Rwanda: Een rechtsstaat in de mist’ plaatsvinden. Mijn voorstel is om voorafgaand aan het symposium van Nick Huls op 24 oktober een promovendi-bijeenkomst te organiseren. Deze bijeenkomst zal dan plaatsvinden in Rotterdam van 11:00 uur tot 12:30 uur.

Mijn voorstel is om voor de bijeenkomst kort op papier te zetten van welke onderzoeksmethode(n)/onderzoekstechniek(en) je gebruikmaakt, waarom je voor deze methode(n)/techniek(en) hebt gekozen (verantwoording) en met welke methodologische knelpunten/moeilijkheden je te maken hebt. Dit zal vervolgens dienen als input voor de discussie tijdens de bijeenkomst. Ook zal de bijeenkomst gebruikt worden om te inventariseren waar de behoeften voor verdere promovendi-bijeenkomsten/evenementen liggen.

Suggesties en op- of aanmerkingen voor de bijeenkomst van 24 oktober zijn zeker welkom!

Ik zou graag voor 19 september horen of je erbij kunt zijn.

Hopelijk tot 24 oktober!

Met vriendelijke groet,

Sandra Taal

S. (Sandra) Taal | Promovenda | Montaigne Centrum voor Rechtspleging en Conflictoplossing | Universiteit Utrecht | Achter Sint Pieter 200 | 3512 HT Utrecht | T. 030 253 8066 |E-mail: s.taal@uu.nl

Advertenties
%d bloggers liken dit: