Herdenking Willem Witteveen op 18 september

Zie hier voor de vermelding op de website van Universiteit van Tilburg, inclusief links voor aanmelding en het programma.

 

Herdenking Willem Witteveen
Commemoration Willem Witteveen
September 18, 2014

Beste collega’s van Willem Witteveen in Tilburg en daarbuiten,

Omdat vele collega’s en vrienden van Willem Witteveen niet in de gelegenheid waren om op woensdag 23 juli in Tilburg voor de stiltebijeenkomst samen te komen, organiseren we een herdenkingsbijeenkomst. In overleg met enkele zeer naaste collega’s van Willem, is gekozen voor donderdagmiddag 18 september. De bijeenkomst vindt plaats in de Aula van Tilburg University en vangt aan om 14.00 uur. De sprekers spreken allen namens zichzelf, maar representeren steeds een van de vele hoedanigheden van Willem Witteveen als academicus en intellectueel.

Mocht u van plan zijn de 18e september te komen, dan stellen we het zeer op prijs als u ons dat laat weten

Op donderdag 18 september zal er bij de Aula tevens de gelegenheid zijn om het condoleanceregister te tekenen. De mogelijkheid om online uw deelneming te betuigen, blijft tot eind september beschikbaar.

Mede namens mijn collega-decaan van de School of Humanities, Arie de Ruijter, hoop ik velen op 18 september te treffen om samen stil te staan bij het leven en werk van Willem.

Corien Prins
Decaan Tilburg Law School

Advertenties
%d bloggers liken dit: