Deadline 2 juli: Postdoc structure and organization of government project

Postdoc structure and organization of government project (SOG-PRO) (1,0 fte)

Functie
Als postdoc krijg je een uitdagende en internationaal georiënteerde functie binnen een toonaangevende onderzoeks- en onderwijsorganisatie. Het SOG-PRO project is een door de NWO onder het Open Research Area Plus programma gefinancierd internationaal vergelijkend onderzoek naar de ontwikkeling van het institutioneel apparaat van nationale staten (Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk) tussen 1980 en 2010. Vier teams van onderzoekers afkomstig uit deze landen zullen voor de duur van het project (drie jaar) intensief met elkaar samenwerken.

Je taken bestaan uit:

  • het verzamelen van data voor het vervaardigen van een dataset van organisaties binnen de Nederlandse rijksoverheid binnen het hierboven genoemde tijdvak;
  • het in teamverband opzetten en uitvoeren van onderzoek op basis van de Nederlandse dataset en het aansturen van onderzoeksassistenten.
Profiel
Wij vragen een collega die

  • is gepromoveerd in de bestuurskunde, politieke wetenschap, economische wetenschap of een aanverwante discipline;
  • met uitstekende onderzoeksvaardigheden, mede blijkend uit publicaties in (inter-)nationale tijdschriften;
  • die kan werken met (geavanceerde) statistische methoden en technieken;
  • die een proactieve houding heeft en
  • goed kan samenwerken in een internationale onderzoeksomgeving.
Aanbod
Wij bieden een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op verlenging; een salaris in schaal 11 (cao Nederlandse Universiteiten, van € 3.259,- tot maximaal € 4.462,- per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenvoorziening.
 
Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) is een van de departementen van de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie. Aandachtsgebieden in onderzoek en onderwijs zijn bestuur en beleid, organisatie en management van publieke organisaties. Op het gebied van de Bestuurs- en Organisatiewetenschap biedt USBO een bacheloropleiding, een academic master en een research master, niet-bekostigde executive en masterprogramma’s en advies.
Aanvullende informatie
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Kutsal Yesilkagit: 030 2538649/8101, a.k.yesilkagit@uu.nl.
Solliciteren
Solliciteer vóór 2 juli 2014.
Reageren uiterlijk
02/07/2014
Solliciteer
Advertenties
%d bloggers liken dit: