Vacature UU deadline 8 juni: Postdoc Rechtspleging en conflictoplossing

Vacature Postdoc Rechtspleging en conflictoplossing” (1,0 fte)

Functie

Als postdoc heeft u een organisatorische taak binnen het onderzoekprogramma Rechtspleging en Conflictoplossing van het Montaigne Centrum en verricht daarbinnen tevens onderzoek.
Binnen het Montaigne Centrum wordt aandacht besteed aan ontwikkelingen in:
a. gerechtelijke procedures en procesrecht;
b. alternatieve vormen van geschiloplossing organisatie en bestuur van de rechtspraak;
d. Europeanisering van de rechtspraak;
e. transitional justice

Werkzaamheden
Participeren in en coördineren van het onderzoek in één of meerdere van de deelgebieden van het zwaartepuntprogramma Rechtspleging en Conflictoplossing.

Profiel

  • U bent gepromoveerd op een van de gebieden van het privaatrecht, staatsrecht, bestuursrecht of rechtstheorie.
  • U hebt in het bijzonder belangstelling voor en kennis van civiele procedures en/of strafprocedures.
  • U hebt ervaring met het verrichten van onderzoek, bij voorkeur op het terrein van de rechtspleging en belangstelling voor een multidisciplinaire benadering daarin.
  • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid in het Engels en bij voorkeur ook in een andere buitenlandse taal, tevens blijkend uit Engelstalige publicaties.

Aanbod
Aanstelling geschiedt in tijdelijke dienst voor een periode van 2 jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 3.227 en maximaal € 4.418 (schaal 11) bruto per maand op basis van volledige werktijd.

 

Aanvullende informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Prof. mr. B.J. Schueler, per telefoon (030) 253 8062 of per email of prof.mr. A.M. Hol, per telefoon (030) 253 7249 of per e-mail .
Meer informatie: het Montaigne Centrum

Over de organisatie
De Universiteit Utrecht heeft een krachtige ambitie ten aanzien van onderwijskwaliteit en studiesucces. Dat geldt ook voor de scherpe onderzoeksprofilering op vier thema’s: Duurzaamheid, Life Sciences, Jeugd & Identiteit en Instituties. De Universiteit Utrecht staat midden in de samenleving en draagt bij aan antwoorden op de maatschappelijke vragen van vandaag en morgen.
Bij het departement Rechtsgeleerdheid van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie werken 460 personen.
Het juridisch onderzoek in Utrecht richt zich op privaatrecht, strafrecht, staats- en bestuursrecht en internationaal recht. Dit gebeurt vooral vanuit een Europese en rechtsvergelijkende invalshoek. Onderzoekers werken intensief samen met buitenlandse partners. Voor externe organisaties voert Rechtsgeleerdheid onderzoek en advies in opdracht uit.

Solliciteren
U kunt solliciteren door op de volgende link te klikken. Voeg een CV, motivatie en publicatieoverzicht bij.

Reageren voor
08/06/2013

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: