www.nederlandrechtsstaat.nl

Namens Maurice Adams:  

www.nederlandrechtsstaat.nl

Aan Tilburg Law School is met steun van het vfonds de website www.nederlandrechtsstaat.nl ontwikkeld, waarop een wetenschappelijk commentaar op de Grondwet staat opgenomen, en gelegenheid is voor inhoudelijk debat over kwesties die met de Grondwet te maken hebben. Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken heeft woensdag 24 april de website ook officieel gelanceerd. Doel van de site is het stimuleren van een constitutionele dialoog. De website combineert rechtswetenschappelijke gedegenheid met ruimte voor raadpleging, reacties, suggesties, vragen en ervaringen van degenen die met onze constitutie te maken hebben. De democratische rechtsstaat is op deze website steeds onderwerp van debat en maakt daarmee integraal onderdeel uit van de samenleving.

Voor nadere info, neem aub contact op met Karsten Meijer: k.t.meijer@tilburguniversity.edu

Advertenties
%d bloggers liken dit: