11 april: Jubileumcongres RechtenOnline

Jubileumcongres RechtenOnline

De Stichting RechtenOnline, opgericht in 2003, stelt zich ten doel het bevorderen van het gebruik van ICT toepassingen binnen het juridisch onderwijs. Daartoe worden onder andere ICTO producten (ICT producten specifiek voor het onderwijs) ontwikkeld en aangeboden en worden docenten ondersteund die deze producten in hun onderwijs wensen te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn het instructiesysteem Cali, het leerprogramma over juridische informatiebronnen JurInfo en de simulatieomgeving Cyberdam.

RechtenOnline viert in 2013 haar tienjarig jubileum en organiseert ter gelegenheid daarvan een jubileumcongres. Dit congres zal plaatsvinden aan de Universiteit Utrecht, in de historische binnenstad vlak bij de Dom. Datum van dit jubileumcongres:

Donderdag 11 april 2013, 10.00-17.00 uur

Thema van het congres zal zijn:

Gebruik van informatie- en communicatietechnologie in de rechtspraktijk en in het juridisch onderwijs

Keynote speaker is Christiaan Alberdingk Thijm, partner bij SOLV Advocaten en daarnaast onder meer actief als docent IE-recht en Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Het congres is gezien het thema interessant voor zowel praktijkjuristen als voor docenten werkzaam in het juridisch onderwijs (WO en HBO). Het programma is te vinden op http://www.rechtenonline.nl. U kunt zich aanmelden voor deelname via http://www.rechtenonline.nl/inschrijving. Deelname aan het congres is kosteloos.

Wij zien er naar uit u op 11 april te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Congresorganisatie RechtenOnline

Tina van der Linden – Smith, Universiteit Utrecht
Koen Jansen, Universiteit van Tilburg
Kees van Noortwijk, Erasmus Universiteit Rotterdam

Advertenties
%d bloggers liken dit: