Deadline 23 april: Vacature UD Rechtstheorie UvA

Universitair Docent Rechtstheorie voor 38 uur per week

vacaturenummer W12-072

In aanmerking komt een gepromoveerde rechtstheoreticus met gedegen juridische kennis en gebleken affiniteit met rechtsfilosofie, rechtssociologie en/of rechtsgeschiedenis. Hij/zij moet beschikken over ervaring met wetenschappelijk onderwijs en didactische kwaliteiten. Als onderzoeker moet hij/zij uitblinken door een actieve onderzoeksagenda die leidt tot internationale rechtstheoretische publicaties.

Afdeling Algemene rechtsleer
De te benoemen Universitair Docent rechtstheorie moet kunnen functioneren in de Afdeling Algemene rechtsleer waar diverse metajuridische gezichtspunten samenkomen, in het bijzonder de rechtstheoretische, rechtsfilosofische, rechtshistorische en rechtssociologische, die elk vanuit het eigen perspectief in onderlinge dialoog het recht bestuderen.

Deadline is 23 april.

Meer info op de website van de UvA.

Advertenties
%d bloggers liken dit: